tiistai 19. huhtikuuta 2011

Ostoksia vol.2

Ihastuin OHWTO:n Perfume Locketiin, tai ehkä enemmän ajatukseen tuollaisesta kauniista avattavasta parfyymiriipuksesta ja niinpä mun oli aivan pakko saada sellainen. Ainoa ongelma oli hinta, olisi typerää ostaa noin kallis koru mun kaltaiselle ihmiselle joka ei osaa käyttää kumpiakaan, tuoksuja eikä koruja.

Etsystä löytyi samantapainen riipus huomattavasti edullisemmin, joten saanko esitellä, mun uusi perfume locket:


Tällä samalla myyjällä oli paljon toinen toistaan hienompia koruja myynnissä, joten mun oli aivan pakko ostaa jotain muutakin vielä samaan tilaukseen. Mukaan pääsi tämä:


Tuolla oli niin paljon ihania taskukelloja että tekisi mieli kasata vielä jotain lisää tilaukseeni, katsokaa nyt tätäkin! Ja kyllä, sekin on toimiva taskukello/riipus.


Toistaiseksi tilasin kuitenkin vaan nuo kaksi ensimmäistä riipusta, yhteensä postikuluineen tuli maksamaan alle 20 euroa. Nyt on enää kestettävä odotus; tuotteet lähetetään Filippiineiltä ja toimitus kestää 2-4 viikkoa.

Jos kiinnostuitte niin lisää näitä on Lovespelljewelsin shopissa Etsyssä.

4 kommenttia:

 1. Tiiäks? Et olis _ikinä_ saanu laittaa linkkiä tohon kauppaanxD Arvaa vaan onko täällä yks harakka sydämet silmissä?:)

  VastaaPoista
 2. No sama! :D Olis tehnyt mieli ostaa paaaljon enemmän kun kaksi korua! :D

  VastaaPoista
 3. i am having a giveaway on my blog, that is perfect for spring&summer! a RAD BIKINI by a young Mexican designeer! check it out, you wont be disappointed ♥ i promise!

  VastaaPoista
 4. Kurkkaathan arvontani !
  http://munblogi09.blogspot.com/2011/05/opi-arvonta.html

  VastaaPoista