perjantai 12. marraskuuta 2010

Golden Rose pt.3

TAAS näitä! En pääse nyt millään irti näistä Golden Rosen hololakoista, harmi kun en ostanut näitä enempää kun kolme. Näissä on mielestäni aika hillitty hologrammiefekti. Nyt koko kynnellä sävy 107. Kärjissä valkoisella Konadin lakalla leimat levystä BM10. Etusormessa olis tarkoitus olla pieniä kukkasia samasta laatasta, näyttää lähinnä sekasotkulta :D

Salamalla

Kuvat on otettu ennen päällyslakan lisäämistä, en ole vieläkään saanut ostettua Konadin omaa ja muita käytettäessä on aina vaarana kuvion suttaantuminen. (Suttaantuu se kuvio kuulemma Konadin omallakin päällyslakalla jos ei saa laitettua päällyslakkaa nopeasti parilla vedolla)

Ilman salamaa, lampun valossa

Päällyslakkaahan ei kai saisi laittaa hologrammilakan päälle, ilmeisesti pilaa holoefektin. Kokeilin silti neljää eri päällyslakkaa näiden päälle. Trindin Quick Dry ja Eveline Cosmeticsin päällyslakka oli selvästi huonoimmat, tuli harmaa/sinertävä kalvo kynnen pinnalle ja holoefekti häipyi. Trindin 7 days top coat ja Make Itin halpispäällyslakka oli paljon parempia, päällyslakka oli tosiaan täysin läpinäkyvä ja holoefekti säilyi melko hyvin.

Ei ole kuvaa luonnonvalossa koska missasin valoisan ajan, luonnonvalossa nämä oli kyllä parhaimmillaan.
Jos pääsisin kohta irti näistä Golden Roseista, niin voisin koittaa ensimmäistä kertaa vesimarmorointia!

2 kommenttia:

 1. Tosi ihanat kynnet (:
  Oi mäkin ihastuin golden rosen hololakkoihin! Niin ihania sävyjä, ja helppo levittää. Oon ettiny vihreetä hololakkaa, mutten ole löytänyt :( Se on aivan ihanan värinen. Golden rosen normaali lakat ei taas ole yhtä ihania. Onko sulla niistä kokemuksia?

  VastaaPoista
 2. Mulla ei ole kokemusta Golden Rosen normaalilakoista, mut nää hololakat ainakin on iiiiihania. Mitä nyt joutuu laittamaan vähintään kolme kerrosta peittävän lopputuloksen saamiseksi ja pullon korkki saisi olla vähän sirompi.. :)
  Taidan kyllä käydä ostamassa näitä vielä vähän lisää, vaaleanpunainen hololakka olis vielä ainakin saatava :D
  Turussa ainakin oli tota vihreetä tarjolla ihan hirveästi, muita värejä oli paljon vähemmän. Siis jos tosta vaalean vihreästä oli kyse mitä oon käyttänyt aiemmissa postauksissa.

  VastaaPoista