lauantai 6. marraskuuta 2010

Palloja vaan

Edellisen postauksen kynsille piti pikaisesti tehdä jotakin, mutta en vaan osannut päättää mitä. Tuntuu, että vaikka niitä laattoja ja kuvioita olisi kuinka paljon mistä valita, turvaudun aina samoihin. Ja mustaan Konadin lakkaan. Pitäisi välillä koittaa jotain uutta. Näihin käytetty Konadin perus vihreää ja Bundle Monsterin laattoja BM15 ja BM19.
Kuvissa ei ole vielä lisätty päällyslakkaa, koska en ole saanut aikaiseksi ostaa Konadin omaa ja mun käyttämässä päällyslakassa on aina se pieni riski että se sottaa kuviot (tähän mennessä 50/50, eli varmaan kuun asennosta kiinni sotkeeko vai ei).
Pallot meni vähän ruttuun joissain kynsissä ja kuviot on eri kohdilla. Joku väri vihreän lisäksi olis ehkä piristänyt vähän, mutta kestää näillä kynsillä ehkä just ja just yhden päivän. Onneksi on viikonloppu, jos saisin laitettua jotain suuritöisempää huomenna.

Toi riikinkukko on hieno! Pitäis harjoitella monella värillä leimaamista, olis hieno niin että pyrstössä olisi kolmea väriä ja kroppa joku hillityn ruskea tms.Peeäs: Noi edellisen postauksen kynnet sai kehuja (tähän epäuskoinen hymiö)! Joku nainen kehui niitä pirteiksi :D Mitä ne tosin luonnonvalossa onkin, melkein neonkeltaiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti