tiistai 8. maaliskuuta 2011

Kokeiluja

Välillä jos on aikaa tai en vaan keksi mitä haluaisin kynsiini tehdä, testailen kaikenlaista. Muutamista on tullut otettua kuva muidenkin "iloksi" :P

H&M:n Hunt Me Down, päällä China Glazen He's Going in Circles- hololakkaa. Etusormessa kaksi kerrosta, muissa yksi.


Kalakynnet, H&M:n Spending Cash With Carl ja vihreää Yssyn glitteriä. Leimaukset Konadin valkoisella ja China Glazen hopeisella Cheers to you:lla käyttäen laattaa BM04 ja BM12. Kuva on ihan hirvittävän huono, sori.


Sitten kräklekokeiluja Isadoran pinkillä graffiti-lakalla. Etusormesta alkaen OPIn Glow up already!,  H&M:n Spending Cash With Carl, China Glazen He's Going in Circles ja China Glazen Coconut Kiss. Pitäis ehkä ostaa mustaa kräklelakaa, luulen että tykkäisin siitä Glow up alreadyn päällä.


Ankkalinnakynnet! :D Tuli todettua, että akkarin paperi on liian paksua kiinnitettäväksi päällyslakalla kynteen. Mut aku-kynnet on toteutettava silti jossain vaiheessa, ei ehkä ihan tuolla tavalla kuitenkaan. :)

Tämän postauksen kynnet eli China Glazen Pink Underground ja Golden Rosen sävy 116, päälle Cheers to you:lla leimattu seeprat Konadin M57-laatasta.

9 kommenttia:

 1. Apua, nuo ankkalinnakynnet on aivan jäätävän ihanat! Vaikka paperi ei näytä tosijaan oikein hyvin asettuneen, nuo on niin suloset (:

  VastaaPoista
 2. Mitä???? Voiko kynsiin laittaa paperia??? Tota en tienny...Mutta miten? Btw ihanat noi akkarikynnet♥

  VastaaPoista
 3. Hiutale: Niin on, noita on pakko kokeilla vielä sillain et käyttää enemmän aikaa ja kärsivällisyyttä. Noitten kanssa mulla palo hermot ihan heti, ton paperin olis saattanut saada asettumaan vähän paremminkin mikäli omais pitemmän pinnan :D

  Veera: Voihan kynsiin laittaa paperia (tai mitä vaan, kangasta? jotain nättiä lautasliinaa palasen? pitsiä nyt ainakin), mutta sen pitäisi olla sen verran ohutta että asettuu kunnolla. Laitoin alle kerroksen valkoista lakkaa, leikkasin paperin suunnilleen muotoonsa ja kiinnitin sen läpinäkyvällä lakalla kynteen. Päälle viä päällyslakka. Esim. virsikirjan sivut asettuis varmaan paljon paremmin kun nuo paksut akkarin sivut

  I'm Lacking: Kiitos, ne oli mun mielestä kivoimmat näistä mun kokeiluista. :)

  VastaaPoista
 4. Voiko kynsiin laittaa liimaa? Siis erikeeperiä? Jos ne vaikka pysyis paremmin :) Saattaa kuulostaa vähän hullulta...

  VastaaPoista
 5. Ei kai erikeeperiä, mut onhan esim. strassien kiinnitykseen olemassa jotain kynsiliimaa, en tiiä toimisko sellainen. Mut pikakuivattaja ja päällyslakkakin toimii hyvin ohuen paperin kiinnityksessä kynteen, ja ainakin ne on sellaisia aineita mitä kynsiin voi turvallisesti laittaa.

  VastaaPoista
 6. Kokeilin nyt niitä akkarikynsiä. Ihanat! Mutta oli todellakin vaikea laittaa kun ne kokoajan repsotti jostain kulmasta. Eikä kestäny kuin 3 päivää, vaikka kului kauheesti päälyslakkaa... Mutta hyvä idea!♥

  VastaaPoista
 7. Veera: No ihan hyvin kuitenkin onnistu jos pysyi kynsillä monta päivää! Nyt rupesin miettiin et onko taskukirjan sivut ohuempia kun lehden, vois kokeilla viä taskarilla. On meinaan niin söpöt ettei oo tottakaan. :D Onks sun kynsistä kuvaa missään?

  VastaaPoista
 8. Wau, noi aku-ankka kynnet! Pitää joskus kokeilla!

  VastaaPoista