torstai 13. tammikuuta 2011

H&M-ostoksia

H&M:ltä tarttui taas mukaan pari lakkaa, ensimmäisenä kuvissa vaalea kultainen Wawawoom. Eka kuva on otettu salamalla, muissa on koitettu pyydystää vähän (olematonta) luonnonvaloa.


Wawawoom oli tosi hyvin peittävää, taisin laittaa sitä kaksi kerrosta. Toinen ostamani lakka on nimeltään Happy Purple. Sitä oli tosi vaikea kuvata, sillä jossain valossa se näyttää ihan syvän violetilta, mutta valossa huomaa siinä olevan violettia ja hieman sinistäkin shimmeriä. Tätäkin laitoin kaksi kerrosta ja päälle Konadin päällyslakan. Pikakuivattajaa en käyttänyt, sillä luulin että lakka ehtii kuivua hyvin ilman sitäkin. Toisin kävi, mun oikean käden kynnet meni ruttuun nukkumaan mennessä vaikka lakkasin kynnet ainakin 3 tuntia ennen sitä.Vähän pitää valittaa myös pysyvyydestä, tää ei ole ollut kun alle vuorokauden kynsissä, ja nyt on kynsien kärjistä kulunut lakat pois.

1 kommentti:

  1. Oijoi, kuolasin tuota Wawawoomia tänään H&M:llä ja täytyy se varmaan sieltä käydä hakemassa. Vaikka kokoelmistani taitaa lähes vastaava löytyä.. Kotiutin kuitenkin ENSIMMÄISEN H&M-lakkani; French Smoke. Ihana savuinen sävy kullanvärisellä (?) shimmerillä (keinovalossa näyttää omituiselta joten ei pysty sanomaan). :)

    VastaaPoista