sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Those bloody nails

Hetki sitten tehdyt "vampyyri"kynnet. H&M:n mustaa lakkaa ja kärkiin töpöttelin Mavalan Rococo Rediä. Nää vois olla kivat Halloween-kynnet.
Niin ja näistä kynsistä tuli mieleeni etten ole edes nähnyt yhtään näistä paljon puhutuista vampyyrielokuvista.. Mitä ne nyt on? Twilight? Onko se edes katsomisen arvoinen?5 kommenttia:

 1. Nuohan on mageet! Nyt vaan sitten Twilight saagaan tutustumaan, onhan se vähän hassu, mutta ihan katsottava. Ja katso senkin takia että voit stten katsoa Vampyyrien Imussa, mä en ole aikoihin nauranut mitään niiiiin paljoa :D

  VastaaPoista
 2. oo aika siistit! vois olla aika mun juttu kun on aika goottimaiset:D Twilight kirja englanniksi on ihan jees... elokuvat on suhteellisen tylsiä, ylinäyteltyjä teini romanssi hömppää jenkki tyyliin ;__; jos haluat katsoa jotain hyvää niin suosittelen True Blood- sarjaa (karkeasti sanottuna se voisi olla aikuisten versio twilightista vaikka onkin paljon ennen twilightia tullut) Sarjassa tulee hyvin esiin vampyyrien oikeudet, uskonto, yliluonnoliisuudet jne oikein mielenkiintoinen sarja höystettynä mustalla huumorilla, vanhoilla legendoilla, actionilla sekä romanssilla. suosittelen.

  VastaaPoista
 3. ehdottomasti kannattaa twilight-sarjaan alkaa tutustumaan! fin-tv:stäkin näkeen kait kaikki jo tulleet elokuvat ihan seidettävän laatuisina :)

  VastaaPoista
 4. Miten voi olla mahollista?xD Oon ite tehny just samanlaisilla lakoilla just samanlaiset puol vuotta sitten, mutten ole esitellyt missään::D Hienot kyllä on;) Itellä oli vielä kärjissä CG'n Ruby Pumpsia:)

  VastaaPoista
 5. Kai mä uskallan sit vähän Twilightia tai True Bloodia vilkaista, mulla vaan on paha tapa jäädä koukkuun kaikkiin (huonoihinkin!) sarjoihin...

  Mmeri: Hahaa! :DD Ei varmaan olla ainoita jotka noi on tehnyt, mulla ei ollut mitään ideaa mitä olisin kynsilleni tehnyt ja kokeilin sit tota. Yllätys oli, kun ne olikin aika kivat :D

  VastaaPoista