maanantai 3. tammikuuta 2011

Lidlin akryylimaalit

Lidlissä oli 24 osan akryylimaalisetti kuutisen euroa, eli olihan se pakko ostaa. Ekan testauksen jälkeen voin sanoa, että ovat hyvän ja peittävän oloisia maaleja ja sekoittuivat toisiinsa hyvin. Sävyjäkin on kiitettävästi.
Akryylimaalit voi pyyhkäistä vedellä pois kosteana, eli kannattaa pitää kostea talouspaperi vieressä kun näitä maalailee. Ja kannattaa antaa aluslakan kuivua kunnolla ennen kun alkaa maalaamaan!


Tosiaan tää oli sit eka kerta maalien kanssa, mutta oon jo aikoja sitten päättänyt etten laita tänne vaan hienoista ja täydellisesti onnistuneista kuvia vaan saatte nähdä myös nämä harjoittelut ja räpellykset... :D
Laitoin varmaan vähän hysteerisesti tota aluslakkaa, sitä on varmaankin neljä-viisi kerrosta alla ennen kun uskalsin alkaa maalata. Mutta better safe than sorry.
Olishan sitä voinut ensin harjoitella vaikka paperille, mutta käy se näinkin. Mä halusin lisätä näihin vielä jotain:

Miehen mielestä olis ollut parempi ilman nuita pisteitä, mut mun mielestä näin. Muutenkin taidan olla kynsien suhteen sellainen, et mitä överimpi sen parempi. Uhkasin laittaa tuohon päälle vielä jotain bling blingiä. :D

Tämä oli yllättävän hauskaa puuhaa, tulen varmasti maalailemaan näillä kynsiäni joskus toistekin. Mitenkäs muut? Ootteko kokeilleet, aiotteko kokeilla?

7 kommenttia:

 1. oijjoi vähänkö hienot! Onko lidlissä nyt olut noita akryylimaaleja vai joskus aikasemmin? :) Ja muistatko tuliko siveltimiä mukana

  VastaaPoista
 2. Tulihan noista nätit:) Mulla on itellä jotkut aika laadukkaatkin värit, ja ajattelin just kokeilla tänään. Tosin en tiiä onko ne ihan kuivunu. Maalaillu en ole pitkään aikaan:DD

  VastaaPoista
 3. keijju: Saattaa olla vieläkin joissain Lidleissä. Niitä oli ihan viikko sitten vielä myynnissä, mutta tuntuivat hupenevan nopeasti. Jos menee ostamaan niitä niin kannattaa viä tarkistaa paketista et siinä lukee varmasti acrylic paint. Siä meinaan myydään ihan samanlaisissa pakkauksissa myös öljy- ja vesivärejä. Siveltimet ostin erikseen jostain halpakaupasta parilla eurolla.

  Mmeri: Laita sit kuvia blogiin! Mä oon niin ihastunut sun taitoihin et ootan innolla :)

  VastaaPoista
 4. Se on kyllä harmi että Lidlissä on aina jotkut tuotteet vain niin vähän aikaa myynnissä:( Itse ostin oman akryylimaalisetin Class Ohlsonilta n.10e. Ei sekään paha hinta mielestäni... Toi maalailu on kyllä hauskaa, jos vaan päättää, että jokainen kynsi on sitten omanlaisensa eikä turhia stressaile:)

  VastaaPoista
 5. kiva juttu tietää! :) Mun on pakko käydä Lidlissä katsomassa löytyiskö noita.. ihanat kynnet kyllä!

  VastaaPoista
 6. oow noi sun kynnet!
  Miten saisin mun kynnet pysymään kasassa ja kasvamaan ilman liuskottumista?

  VastaaPoista
 7. ^ Kiitos! Heitit aika vaikeen kysymyksen, koska mä en tosiaan tiedä :DD Mulla on aina ollut sellaiset lyhyet ja liuskoittuvat kynnet, sellaiset, et jos ne kasvoi yhtään pidemmäksi niin ne oli niin taipuisat et niitä pystyi väänteleen miten vaan.
  Mun kynnet muuttui vasta kun sain lapsen, ennen ei olis ollut toivoakaan näin pitkistä. En tiiä mikä kalsium-boosti niille tuli... Eikun hei, mä söin monivitamiineja joka päivä raskausaikana, en tiiä olisko se sit vaikuttanut kynsiinkin näin paljon.
  Ostin muuten juuri alesta Trindin Nail Repair-kynnenvahvistajaa, oli ainakin Turussa Skanssin Anttilassa 6 euroa pullo (normaalihinta ainakin 12 €). Moni on tuota kehunut, kannattaa googlata!

  VastaaPoista