keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Prinsessakynnet

Mä olen tässä jo pari päivää odotellut, josko aurinko tuolta pilkahtaisi esiin koska nämä kynnet todella ansaitsisi tulla kuvatuksi auringonvalossa! Keinovalossa ei saa vangittua tätä ihanaa kimaltelua kuvaan.
Pahoittelut kynsinauhoista, ne tekee kuolemaa vaikka mitä yrittäisin. :/
Ulkona kuvattua:

Näitä käytin:


Ihan pohjalle Trind Nail Repair, tuntemattoman merkin aluslakka, saman tuntemattoman nude lakka (sävy nimeltään Jazz). Liukuvärjäykseen China Glazen Pink Underground ja Dependin 87. Isot hopeiset hileet purkista jonka kyljessä lukee Yssy nail polish (luultavasti niitä kirppareilla myytäviä halpislakkoja), ja vihreän, sinisen ja kullan sävyissä välkehtivä glitter on merkkiä CCUK. Kaiken päälle vielä Mavalan Mavadry.

Jos joku tietää nimen noille mun tuntemattomille lakoille niin olisin kiitollinen tiedosta! Toi Jazz on aivan täydellinen nude ranskislakka, voisin haluta sitä lisää. Pullon kyljessä on kirjain "D", ja epäilin että olis Dermosilia, mutta niiden nettikaupassa ei ainakaan näy valikoimissa kynsilakkoja. Myös muita hyviä nude-lakkoja saa vinkata! :)

4 kommenttia:

  1. Aivan ihanat kynnet!
    Nuo nudelakka ja aluslakka löytyy multakin kotoa, ovat Dermosilin niin kuin arvelitkin. Niitä oli myynnissä tässä ehkä vuosi pari sitten paketissa, jossa oli kaksi värilakkaa, tuo alus/päällyslakka ja kynsiöljy. Monesti dermosil myy vaan pieniä eriä jotain tuotteita, että nuitakaan ei enää taida saada mistään...

    VastaaPoista
  2. ^ ja ^^ Kiitos, mä tykkään itsekin näistä tosi paljon.
    Hiutale: Kitos tiedosta! Harmi kun tuota ei enää saa. On mun mielestä ollut laadultaankin ihan hyvää lakkaa. Nyt kun kaivelin kynsilakkahyllyjä, löysin ne pari muutakin pulloa eli koko setti on tullut joskus hankittua (ja unohdettua hyllyn perälle :D).

    VastaaPoista